WOX Norge (Warrior Obstacle eXtreme) er en av Norges største hinderløpsarrangører og tilbyr terrenghinderløp i storslått norsk natur. Vi har de siste årene vært  en av de desidert største arrangørene innen denne typen løp i Norge. I 2018 ble vi enda større da vi for første gang arrangerte løp i Trøndelag.

 

WOX har som mål å  utfordre både mosjonister og elite-utøvere.  I 2020 byr vi på 10 km løype på både WOX Telemark og WOX Trøndelag.  En del av hindrene finnes naturlig i områdene løypa går gjennom, og en del er konstruerte for å utfordre deltakerne maksimalt. I 2020 vil vi også ha fokus på en del flere tekniske hindre. Her får du definitivt testet deg selv, både fysisk og psykisk. Vi garanterer stor grad av mestringsfølelse både underveis i løpet og etter målgang.

 

Det vil være god tilgang til deler av løypa for publikum, i tillegg til arenaområdet som byr på både servering, stands og godt utsyn til flere av hoved-hindrene.

 

Det er i våre løp mulig å stille både individuelt og som lag. For lag er det snitt-tiden i laget som gjelder.  Vi anbefaler at lag ikke er for store (feks 3 - 6 pers) da det fort kan bli mye venting, men vi har ingen satt begrensning i antall lagmedlemmer. Obs at medlemmer på samme lag bør booke plass felles for å være sikret å komme i samme startpulje.  

 

Aldersgrense for å stille til start i en av våre hovedløp er 16 år.

 

Barn i alderen 6 -  15 år kan stille i WOX KIDZ (se info i egen fane øverst)

 

WOX Norge premierer beste individuelle elite - tid i begge klasser.

 

 

Klasser

 

ELITEKLASSENE: Dette er klassen for deg som deltar for å vinne WOX . For å kunne løpe i elite-klassen må du være godt trent og ha erfaring fra lignende løp. Elitedeltagere kan ikke motta hjelp underveis i løypa og kan heller ikke yte hjelp til hinderpassering. Eliteutøvere kan velge straff på enkelte av hindrene, men kun etter å ha prøvd selve på selve hinderet først. Enkelte av hindrene MÅ gjennomføres av eliteutøverne, straffeøvelse vil da ikke være en mulighet. Det er kun 1 herreklasse og 1 dameklasse i denne kategorien.

NORMALKLASSE: Dette er klassen for deg som ønsker å gjennomføre løpet enten alene eller som et lag. Målet kan kun være å gjennomføre løpet eller det kan være å fullføre på best mulig tid. Innenfor normalklassen kan du melde deg på som mann, kvinne og/eller lag. Er du påmeldt som lag er det snitt-tiden for deltakere på laget som gjelder. Det er ingen begrensning på hvor mange deltagere man kan være per lag, men vi anbefaler 3- 6 stk.

 

Hinder

Om du ikke skulle klare et hinder vil det være et alternativ til det opprinnelige hinderet. Hva slags "straffeøvelse" det vil være varierer på de ulike hindrene. Straffehinderet vil være noe alle kan gjøre som f.eks 20 burpees eller løpe en ekstra runde i skogen.  Tanken er at "straffehinderet" skal ta lengre tid å gjennomføre enn det opprinnelige hinderet. 

 

Det er både lov og lurt å samarbeide på hindrene (egne regler for elite). Om du ser noen som har problemer med å komme seg opp, over, under eller ned så gi personen en hjelpende hånd. Du vet aldri når du selv trenger hjelp!

 

Sikkerhet

Sikkerhet for våre deltagere er et av våre høyeste prioriteringsområder. Det vil derfor være vakter ved alle hinder der vi ser det som nødvendig for sikkerheten. Røde kors har også personell spredt utover i løypa, på vannet, samt telt og bil nede ved arenaen om det skulle være behov for det. Grenland Helsesenter stiller også opp med behandlingsteam (fysioterapeuter, manuellterapeut, kiropraktor) under WOX Telemark, og Eureka Kiropraktikk stiller under WOX Trøndelag. 

 

Skift/Dusj/Toalett

Våre samarbeidspartnere  stiller med garderober som du kan benytte før og etter løpet.  

 

Det vil være mange mennesker som skal benytte seg av disse garderobene så det er fint om den enkelte ikke bruker mer tid enn nødvendig i dusjen, garderoben eller på toalettet. 

Drikkestasjoner

Det vil være flere drikkestasjoner i løypa samt ved målgang.

 

Bagasjeoppbevaring

Det vil være bemannet bag-drop på arenaen der du kan oppbevare bagasje.